Cała tajemnica przepisu na wędzony comber z dzika zawiera się w zasadzie „im dłużej, tym lepiej”. Mięso długo i pieszczotliwie wędzone w chłodnym dymie otrzymuje doskonały aromat i aksamitną strukturę. Co to jest comber? Comber z sarny, comber z dzika lub comber z jelenia to najszlachetniejsza część dziczyzny – delikatna, bez przerostów i ścięgien, co w połączeniu z naturalną metodą masarskiego rzemiosła daje niepowtarzalne przeżycia smakowe oraz… wizualne. Kogo wszak nie cieszy widok głębokiej, ciemnej czerwieni przekrojonego combra, świadcząca jednoznacznie o jego dzikim pochodzeniu.
My nie skracamy i nie optymalizujemy procesów – robimy tak, żeby efekt końcowy był doskonały, a nie tylko efektywny biznesowo. Proponujemy Państwu ekskluzywny produkt będący przeciwieństwem oferty marketowej. Jaka jest cena combra z sarny? Nie jest niska. Nie może być – dziczyzna sama w sobie nie jest tania, a comber to najdroższa część z dostępnych. Ponadto tradycyjne metody przygotowania produktu, o których mowa powyżej, powodują wyższą cenę produktu końcowego. Ale warto spróbować – mówimy tu o przepysznym i ekskluzywnym produkcie z segmentu premium.